Hi col·laboraran set municipis on arriba el metro de Barcelona.

La Quinzena serà un festival internacional que se celebrarà a l’àrea metropolitana de Barcelona durant la segona quinzena de març del 2018. És el resultat de la col·laboració entre els set municipis de la primera corona de Barcelona, que integren la Taula de Cultura que ahir va fer la seva segona reunió a Badalona.

Jaume Collboni, portaveu de la taula va afirmar durant la presentació que la nova cita pretén reforçar les arts escèniques com la dansa “amb un gran potencial des del punt de vista de la creació”.

La vocació de la nova cita serà popularitzar la dansa i convertir-se en un espai de referència on els ciutadans puguin tenir accés a produccions internacionals de qualitat a escenaris poc comuns.

La Quinzena inclourà altres aspectes com ara la celebració de conferències o classes magistrals. En la mateixa línia, preveu la producció d’espectaclesque sorgeixin de les companyies locals, escoles i centres de dansa.

Barcelona hi posarà 800.000 euros, que complementaran altres aportacions de les altres ciutat que formen el pl, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Esplugues de Llobregat, Cornellà i Sant Adrià de Besòs.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta