El quadern de teatre que edita la Beckett continuarà disponible en edició digital.

Ha arribat el moment de refundar la revista (Pausa.) Quadern teatral Contemporani que edita la Sala Beckett. Després de 25 anys de trajectòria, la publicació abandona el paper per centrar-se en una edició digital que es vol més àgil i atractiva.  

La idea és mantenir el rigor i la personalitat d’un producte fonamental de la reflexió col·lectiva de les arts escèniques catalanes, que amb la seva aposta per la plataforma web ajudarà a proporcionar un accés massiu als continguts proposats.

La nova edició digital continuarà oferint els materials habituals i actuarà d’espai de debat de la Becket ara en la seva nova etapa que està a punt de començar al nou edifici de Poblenou.

La revista va néixer fa més de vint anys al mateix temps que ho feia la Beckett. El seu primer responsable va ser José Sanchis Sinisterra. L’any 2005, i dins el marc de l’Obrador, (Pausa.) va tornar a editar-se després de més de deu anys d’absència.

En l’actualitat, la revista està dirigida per Carles Batlle i compta amb un consell de redacció format per Albert Arribas, Glòria Balañà, Carles Batlle, Davide Carnevali, Toni Casares, Ferran Dordal, Sílvia Ferrando, Alícia Gorina, Anna Maria Ricart i Helena Tornero. A més, compta amb la col·laboració de Pedro Pérez Rothstein.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta