L’espai tanca després de 22 anys d’activitat

Era un rumor que per desgràcia s’ha acabat materialitzant. Tal com va avançar ahir el portal Teatralnet, la Sala Muntaner abaixa la persiana. Encara no hi ha hagut cap comunicat oficial per part del teatre però ja es dona per fet que no hi haurà programació teatral durant l’actual temporada.

Segons afirma el portal d’informació teatral, malgrat l’advertència que va fer la gerència de la sala cap a Conselleria, no s’ha pogut arribar a cap acord per al manteniment de l’activitat teatral dins dels límits de l’actual projecte.

Com a sala petita independent de referència, la Muntaner compta amb la direcció artística de Josep Maria Coll i la gerència de Javier Urbassos, i als últims anys s’ha caracteritzat per aixoplugar projectes i creadors que no tenien espai dins d’altres sales comercials de la ciutat. Als últims mesos s’havien pogut veure les darreres creacions de Jordi Casanovas, Ramon Madaula o fins i tot Àlex Rigola el passat festival Grec de Juliol.

L’activitat de la Muntaner va començar l’any 1996 i el 2005 van començar unes obres de remodelació per adaptar l’espai a la normativa municipal i aportar-hi millores. L’octubre del 2006 es va reinaugurar, un periple que conclou sobtadament sense que encara hagin transcendit els detalls del tancament.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

1 comentari

  1. Pingback: Noves sales: El joc continua

Deixa una resposta