La candidatura va gaudir d’un suport molt majoritari entre els participants.

El 19 de juny es van celebrar les eleccions de l’AADPC per escollir els nous membres de la Junta i el Consell de l’AADPC.

En candidatura tancada, com a membres de la Junta, es va presentar un únic equip encapçalat per l’Àlex Casanovas com a President, juntament amb l’Ester Bartomeu com a Vicepresidenta, la Rosa Andreu com a Secretària General i els responsables de les diferents secretaries: Carol Muakuku (Secretària de Finances), Martin Curletto (Secretari de Directors d’Escena), Amàlia Sancho (Secretària de Cultura), Carlos Briones (Secretari Adjunt de Cultura), Roser Batalla (Secretària d’Acció Sindical) i Jaume Costa (Secretari Adjunt d’Acció Sindical).

Aquesta candidatura va rebre 169 vots a favor, 3 en blanc i 3 nuls. En total es van emetre 175 vots que representa un 14,1% del cens electoral, una participació suficient perquè aquests resultats siguin vàlids i definitius.

Per quantitat de vots rebuts, els consellers presentats amb candidatura personal s’ordenen de la següent manera:

Pep Planas (127 vots)
Fina Rius (116 vots)
Núria Casas (107 vots)
Ferran Lahoz (91 vots)
Ariadna de Guzman (91 vots)
Ferran Terraza (85 vots)
Míriam Escurriola (82 vots)
Lidia Linuesa (77 vots)
Marc Pujol (75 vots)
Pep Ballester (74 vots)
Maribel Martín (66 vots)
Alícia Gonzalez Reyero (62 vots)
Mercè Sanz (60 vots)
Toni Forteza (51 vots)
Toby Harper (40 vots)
Teresa Sanchez (38 vots)

 

D’aquesta llista, els 6 més votats ocuparan, si així ho accepten, els càrrecs de Vocals de la Junta, però això romandrà pendent de designació fins a la primera reunió de Consell que se celebrarà a principis de juliol.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta