L’obra de Fabià Puigserver es va estrenar l’any 1989 i torna de la mà de Lluís Homar.

El Teatre Lliure fa 40 anys el pròxim divendres dia 2 de desembre i ho celebra a través d’un homenatge carregat de simbologia, la reestrena d’una de les obres més emblemàtiques del teatre barceloní. Fabià Puigserver va estrenar l’any 1989 l’obra Les noces de Fígaro, un muntatge basat en el text de Caron de Beaumarchais que ara torna a la cartellera entre el 2 de desembre i el 22 de gener.

Malauradament Puigserver ja no es troba entre nosaltres, i la reposició anirà a càrrec de Lluís Homar, integrant del muntatge original. El Lliure executa un exercici de nostàlgia en present, amb un repartiment format per un nou repartiment amb intèrprets de diverses generacions.

A les noves Les noces de Fígaro participen, entre d’altres, Manel Barceló, Marcel Borràs, Joan Carreras, Oriol Genís, Mònica López, Victòria Pagès, Mar Ulldemolins o Pau Vinyals.

A més, com a part de les celebracions d’aniversari, el Lliure convida el seu públic a fer memòria. El dia 2 de desembre, dia de l’aniversari, es col·locarà una instal·lació commemorativa que ocuparà el foyer de Montjuïc, on es veurà un espai participatiu titulat Memòria del Lliure.

Tothom que ho desitgi pot contribuir-hi amb un escrit, una fotografia, un dibuix, un vídeo… Hi podeu participar a través de la següent adreça electrònica: memoria@teatrelliure.com

 

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta