Santi Ibáñez actuant a ‘La ratonera’

Rostre habitual d’algunes de les sèries més populars de la televisió.

2016 acaba amb una trista notícia per al món de la interpretació. L’actor català Santi Ibáñez ha mort aquest djous als 58 anys com a conseqüència d’un càncer de pulmó, segons informa la Corporació Catalana de Mitjans. Ibáñez va començar la seva carrera artística als anys 80 de la mà d’Albert Boadella i Els Joglars.

Més endavant faria el salt al cinema i la televisió, mitjà aquest últim que li va reportar més fama. Beni va ser un dels seus paper més coneguts quan es va popularitzar la telenovel·la de TV3 El cor de la ciutat. També va ser conegut per la seva intervenció en altres serials com Estació d’enllaç, Secrets de família, Temps de silenci i Plats bruts, entre altres produccions.

Pel que fa al teatre, Ibáñez va formar part de produccions teatrals d’Els Joglars com Bye bye Beethoven o Els virtuosos de Fontainebleau‘, i als últims anys havia format part del repartiment del muntatge de La ratonera al Teatre Apolo. Va formar part també de la companyia La Cubana i va treballar amb Sergi Belbel.

Al cinema va participar a pel·lícules com Anita no perd el tren de Ventura Pons, Hot milk de Ricardo Bofill i Xtrems d’Abel Folk i Joan Riedweg.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta