Foto: Ferran MateoTNC

Substitueix Sol Daurella, que renuncia al càrrec.

Moviments al teatre públic més important del País. Neus Aranda ha estat nomenada presidenta del Consell d’Administració del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) després que Sol Daurella hagi presentat la seva renúncia.

Aranda és membre del Consell des de 2011 i en el seu currículum figura experiència professional en  l’administració tributària com a cap de la Secretaria de l’Inspector en cap de Barcelona i gerent en funcions de la nova seu de la Inspecció Provincial d’Hisenda a Barcelona, entre d’altres. En l’àmbit cultural ha exercit com a assessora en publicacions editorials diverses i com a gestora cultural ha organitzat exposicions.

Sol Daurella, que formava part del Consell des del 2011, renuncia al seu càrrec com a conseqüència de l’expansió internacional d’un projecte empresarial al qual ha de dedicar cada vegada més temps. Daurella havia estat presidenta del Consell des de maig del 2011.

El conseller Mascarell agraeix la feina ben feta i la dedicació extraordinària, la il·lusió i l’aportació de Daurella durant els anys que ha exercit el càrrec.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta