Aprofiteu l’oferta en la subscripció i aconseguiu descomptes per al teatre.

 La Diada de Sant Jordi torna a ser una bona ocasió per engrescar a la ciutadania a anar al teatre. El diumenge 23 d’ abril, la Revista d’arts escèniques i audiovisuals ENTREACTE, publicació adscrita a l’ APPEC, estarà present en un estand situat a la Rambla de Catalunya, entre Aragó i Consell de Cent.

 “L’ENTREACTE et porta al teatre” és una campanya que vol acostar els lectors de la publicació a dos dels teatres públics de Barcelona (Teatre Lliure i Teatre Nacional de Catalunya) oferint una subscripció anual (15,80 €) a canvi de descomptes en les entrades dels següents espectacles:

IVÀNOV, d’Anton Txékhov*
Direcció: Àlex Rigola
Teatre Lliure (Montjuïc)
del 27 d’abril al 28 de maig
* 10 vals bescanviables per entrades 2×1 per l’espectacle IVÀNOV, en cartell a partir del 27 d’abril

 RICARD III, de William Shakespeare*
Direcció: Xavier Albertí
Teatre Nacional de Catalunya (Sala Gran)
del 4 de maig a l’11 de juny
* Cada usuari podrà agafar 1 o 2 entrades com a màxim per operació. Si agafa 2 equival a un 2×1 i si agafa una tindrà la seva entrada al 50%. Així fins a exhaurir-ne les 40 localitats disponibles.

La campanya “L’ENTREACTE et porta al teatre” s’allargarà fins dijous 27 d’abril per donar cabuda a qui estigui interessat en gaudir d’aquesta iniciativa, també a través del web de la revista www.entreacte.cat.

L’ENTREACTE és una publicació trimestral de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) amb més de 25 anys de trajectòria.

És l’única revista especialitzada en arts escèniques i audiovisuals que es publica actualment a Catalunya. Dóna veu als nostres artistes i creadors, i informa als lectors de tot allò que té a veure amb el sector a través de reportatges, entrevistes i notícies, entre altres seccions, per tal que el públic pugui conèixer les entranyes del teatre o del cinema, reflexionar i opinar sobre el món de l’espectacle. Per aquest motiu des de l’ENTREACTE s’està fent un esforç important per tenir més visibilitat als esdeveniments culturals, llibreries, biblioteques i principals institucions culturals del país.

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta