Fundació SGAE i Recomana.cat promouen debats crítics a l’entorn dels guardons.

Els Premis de la Crítica teatral arriben a la seva 18a edició, organitzats per segona vegada pel col·lectiu Recomana, l’Associació per a la Promoció de les Arts Escèniques. Com a novetat de l’edició d’aquesta tercera època dels premis s’engeguen activitats paral·leles entre les que destaquen els Debats crítics, una iniciativa que compta amb el suport de la Fundació SGAE.

El primer d’ells, Escriure en llibertat, tindrà lloc el pròxim dia 15 de març i participaran Jordi Casanovas i Marta Galán, finalistes de l’edició d’enguany, i Llàtzer Garcia guanyador de la darrera edició. Conduirà la trobada Carme Tierz, directora d’Entreacte. La sessió plantejarà qüestions com, per exemple, si és plenament lliure un autor teatral mentre escriu, o si té cap sentit escriure teatre quan se sap que el text no pujarà a escena.

El següent debat del 5 d’abril abordarà el tema d’explicar una història des de l’escenari a través de coreògrafs i dramaturgs. El crític Ramon Olivé ajudat de convidats tractarà d’explicar en profunditat com es construeix una dramatúrgia en un espectacle teatral i en una proposta de dansa contemporània.

Les dues trobades són obertes al públic i es programen a partir de les 19 h a la seu de la SGAE a Catalunya (Passeig Colom, 6).

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta