Xavier Marcé intervé en la passada edició de les Jornades Teatre i Municipi.

L’acte comptarà amb una taula rodona sobre la qüestió dels teatres municipals als nostres dies.

Entre altres actes, el centenari de l’Institut del Teatre, el desembre de 2013, va servir per celebrar les Jornades de Teatre i Municipi, un fòrum de reflexió sobre la funció i els serveis que han d’oferir els teatres als municipis.

Tot aquell material crític generat a les jornades es transforma ara en el llibre Teatre i municipi a Catalunya, editat per l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, que es presenta dimecres 11 de maig a les 12 h a la Sala d’Exposicions de l’Institut del Teatre.

El volum reuneix les intervencions de professionals com Xavier Albertí, Xavier Marcé, Xavier Antich, Jaume Antich, Jaume Colomer, Jaume Mascaró, José Luís Rivero, José María Alvarez de Lara, Xavier Castañer, Joan Oller, Salvador Sunyer, Tena Busquets, Manuel Delgado, José Sanchis Sinisterra o Ramon Simó, entre d’altres.

Acompanyarà aquesta presentació la taula rodona titulada Teatre i municipi a Catalunya, amb el director d’Atrium de Viladecans, Jaume Antich, el gerent del Kursaal de Manresa, Jordi Basomba, i la directora del Teatre Principal d’Olot, Tena Busquets. El debat comptarà amb la moderació de la directora de la revista Entreacte, Carme Tierz.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta