Vestíbul Mercat de les Flors.

El proper 15 d’abril es discuteix el futur de la dotació en un debat públic.

Primer es va reflexionar sobre el Festival Grec, i més endavant sobre l’audiovisual o molts altres aspectes que tenen a veure amb com es gestiona la ciutat. Ara és el torn del Mercat de les Flors, que actualment es troba en un període d’impàs mentre es decideix com s’articularà la seva organització.

Dins del Pla de Cultures 2016-2026, impulsat pel Consell de Cultura de Barcelona, el pròxim 15 d’abril a les 18 h sota el títol Quin Mercat de les Flors volem? s’organitza un debat obert a la ciutadania que comptarà amb la participació de les administracions públiques, les associacions professionals de l’àmbit de la dansa i les arts escèniques, col·lectius, plataformes i agents culturals, educatius i veïnals.

L’encontre ha de servir per entaular un marc per debatre les primeres accions i mesures necessàries, a més de la seva aplicació a través d’una posada en funcionament d’un pla estratègic sobre aquest important equipament de la ciutat de Barcelona i de tot Catalunya. La sessió comptarà amb la participació de Berta Sureda (comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona) i de Nèlida Falcó (directora de l’Àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya).

L’acte se celebrarà al mateix Mercat de les Flors i es retransmetrà en directe per streaming a través del web de Barcelona Cultura. Per assistir-hi no cal inscripció prèvia però l’aforament és limitat.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta