Mercè Vila Godoy dirigeix la peça de Daniela Freixas el dilluns 14 de juliol.

Continua el degoteig d’obres del II Cicle de Lectures Dramatitzades AADPC-Fundació Romea-AISGE, una proposta per donar als professionals associats a l’AADPC o a l’AISGE una oportunitat per mostrar al públic les seves creacions. Aquest proper dilluns14 de juliol, el Teatre Romea acollirà la segona lectura del cicle. El text que es llegirà serà “Space Oddity” de Daniela Feixas, dirigit per Mercè Vila Godoy i amb un repartiment format per Míriam Iscla, Maria Ribera, Josep Julien, Elena Fortuny, Àlvar Triay i Mercè Vila Godoy.

Space Oditty és un thriller apocalíptic que, des de l’humor, retrata una societat desintegrada a través de la relació d’una mare i una filla. L’obra de Daniela Feixas va ser finalista del Premi Quim Masó 2013 y comptarà amb la direcció de Mercè Vila Godoy, autora i directora d’escena d’aquell Somni que va veure’s la temporada 2012-2013 a La Seca, i que adaptava lliurement el Somni d’una nit d’estiu shakespearià a partir de la improvisació dels actors.

L’entrada és lliure però l’aforament del teatre, limitat. Podeu descarregar-vos el programa complet de la lectura prement aquí. Més informació sobre el cicle de lectures dramatitzades al següent article publicat per l’Entreacte.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta