Fotos: Glòria Solsona.

El Teatre Romea va acollir amb aforament complet la segona de les obres del cicle.

El II Cicle de Lectures Dramatitzades va tenir, dilluns 14 de juliol, l’obra Space Oddity com a protagonista. El text de Daniela Feixas, dirigit per Mercè Vila Godoy al Teatre Romea i amb un repartiment format per Míriam Iscla, Maria Ribera, Josep Julien, Elena Fortuny, Àlvar Triay i Mercè Vila Godoy, va ser una lectura dinàmica, ràpida, amb ritme i molt d’humor, amb moments hilarants i surrealistes.

  

Space Oddity ens parla de la solitud, de l’aïllament i la deshumanització d’una hipotètica societat futura, però també de la present. Míriam Iscla va capitanejar un planter d’actors que en molts moments van fer oblidar que es tractava, en realitat, d’una lectura dramatitzada. L’actual escenografia de l’escenari del Teatre Romea també va contribuir a crear l’ambient de muntatge acabat.

  

El II Cicle de Lectures Dramatitzades és una iniciativa de l’AADPC, Fundació Romea i AISGE, una proposta per donar als professionals associats a l’AADPC o a l’AISGE una oportunitat per mostrar al públic les seves creacions.

 

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta