Google Maps

El deutes obliguen a abaixar el teló de l’espai especialitzat en públic infantil.

La mala notícia es confirma i, per tant, Barcelona perd una sala d’exhibició teatral. El Guasch Teatre abaixa la persiana ofegat per la crisi i el deute acumulat, segons han confirmat treballadors de l’espai sense que hi hagi cap confirmació oficial per part de l’empresa.

Es perden per tant les 300 localitats de la sala situada al cor de l’eixample, al carrer Aragó entre Villarroel i Compte d’Urgell, un teatre especialitzat en públic infantil que va començar la seva activitat l’any 1995 de la mà de Joan Guasch i Marta Carbonell, primerament anomenat Teatre Eixample i rebatejat al 2000 després de la mort de Guasch.

El negoci havia entrat ja en concurs de creditors segons manifesta Jaume Nadal, reposable de relacions institucionals del teatre fins la seva jubilació el 2012. En declaracions a BTV, Nadal afirma que el teatre acumula importants deutes amb la SGAE i que fins i tot s’havien denunciat irregularitats comptables.

Joan Forns, de la companyia La Paparra, en cartell al Guasch el darrer mes, ha manifestat en declaracions recollides pel mateix canal que el teatre els deu 15.000 euros i que no són l’única companyia afectada per aquesta situació.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta