Foto: Biel Aliño.Vestíbul de Carme Teatre.

Un permís administratiu posa fi a 19 anys de representacions

Un dels espais teatrals alternatius més característics del centre de València tancarà les seves portes després de quasi dues dècades d’activitat. Carme Teatre, situat al cor del barri del Carme, ha anunciat avui el seu tancament a través d’un comunicat publicat a la seva pàgina web.

Segons Aurelio Delgado, director de la sala, els motius de la clausura passen per la impossibilitat d’aconseguir els permisos municipals d’activitats. Segons Delgado, l’Ajuntament de València exigeix als espais teatrals de la zona del Carme—declarada acústicament saturada—els mateixos permisos i requisits que a una discoteca.

És evident, diu, que ni per horari, aforament o volum de soroll se’ns pot igualar de cap manera. Ni tan sols els pubs, oberts fins a les dues o les tres del matí i en què la gent escolta música i parla a la vegada, tenen una normativa tan exigent.

Davant la impossibilitat d’aconseguir mantenir l’activitat en l’actual marc legislatiu municipal, l’espai del carrer Gutenberg s’acomiada animant a l’Ajuntament a que atengui a la realitat i suavitzi l’ordenança. Carme Teatre abaixa el teló no sense agrair al públic i l’escena valenciana l’estimat suport.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta