L’APCC celebra el seu 10è aniversari amb una festa a la Central del Circ.

El pròxim 2 d’octubre és la data triada per a la celebració dels primers 10 anys de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). L’efemèride se celebrarà amb una festa a La Central del Circ que vol ser un espai de trobada i retrobament de tots els professionals del sector.

Sopar de paella, pastís d’aniversari i música en directe seran els ingredients de la celebració. La festa serà gratuïta i el sopar tindrà un preu popular de 5€ pels socis de l’APCC i els usuaris de La Central del Circ i 7€ preu general. Els interessats a assistir al sopar poden confirmar a través d’aquest enllaç de confirmació a la Festa de l’APCC.

Aquesta trobada festiva, però, no serà l’única activitat que commemorarà els 10 anys de l’APCC: el passat cap de setmana va tenir lloc a Mataró una  trobada de trapezi a l’espai Cronopis de Mataró. Així mateix, la Jornada Internacional de Malabars del 9 d’octubre acollirà una masterclass i exhibició a càrrec del malabarista alemany Stefan Sing i una conferència a càrrec de l’expert i historiador Jean Michel Guy.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta