La plaça Raquel Meller acollirà set hores d’actuacions per reivindicar l’espai.

El recordat Teatre Arnau continua al centre de la polèmica. Adquirit per l’Ajuntament en 2011, l’espai continua sense ús ni pla de recuperació, el que va agreujant progressivament el seu deteriorament. Per intentar desbloquejar l’afer, la Plataforma Recuperem el Teatre Arnau organitzarà la segona gala reivindicativa que busca aconseguir l’ús públic de l’espai. La jornada tindrà lloc el pròxim diumenge 3 d’abril entre les 12 i les 19 h a la Plaça Raquel Meller sota el títol L’Arnau sacseja les plomes.

Hi intervindran Las Glorias Cabareteras, Glòria Ribera, Mercè Espelleta, Paramovidos, Psicalíptiques, Pelogruesol, Cia. Clancarakol i Dj Andy Loop. La Plataforma Recuperem el Teatre Arnau va néixer fa deu mesos amb la intenció de fer de l’Arnau un espai cultural de gestió comunitària dedicat a les arts escèniques i la memòria al voltant del Paral·lel. La Plataforma està formada per veïns, entitats, artistes i companyies de teatre com ara Fem Sant Antoni, Som Paral·lel, La Base o Babàlia Col·lectiu de companyies.

La primera gala es va realitzar el 29 de novembre, hi van participar 5 entitats, amb 6 espectacles i amb una afluència de més de 250 persones. Junts van reclamar una solució per a l’Arnau, un espai que es troba en desús des de 1996 i que presenta un alt valor històric i patrimonial com a únic teatre de barraca que queda a Barcelona.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta