Unes jornades de treball per a professionals de la creació i la gestió

Aprendre a desenvolupar i comunicar una producció. És el que aprendran els alumnes de Creació Km 0, unes jornades de treball per a professionals de la creació i la gestió organitzades per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC). Les classes, que tindran lloc del 21 al 24 de novembre al CERC (Centre de Recursos i Estudis Culturals), estan especialment pensades per a directors, actors, dramaturgs, gestors, productors, comunicadors i, fins i tot, membres de companyies, que vulguin conèixer i participar en el disseny d’una producció real. 

 

Creació Km 0 són quatre jornades d’orientació professional en l’àmbit de la producció-creació, comunicació-màrqueting, explotació-distribució, i legalitat (límits i oportunitats) per a emprenedors culturals. Unes jornades de caràcter dinàmic i pràctic on es treballarà en grups reduïts en un projecte de nova creació. Els professionals encarregats de guiar, supervisar i aportar continguts teòrics i pràctics seran Carles Manrique (Velvet Events), Marc Gall (Comèdia) i Cristina Calvet (advocada de l’AADPC). 

 

Estaran presents, per tant, al llarg de les jornades tutoritzant i supervisant la feina dels participants i comptaran amb la col·laboració puntual del director i dramaturg Jordi Casanovas, l’especialista en venda i distribució Elena Blanco (Magnetica Management S.L), l’experta en comunicació i xarxes socials Ana Sánchez (Comedia) i l’advocada Mercedes Vallverdú (SGAE).

 

Les places són limitades. Per inscriure’s cal omplir el formulari i enviar CV i text de motivació a amolins@aadpc.cat abans del 15 de novembre. Per a més informació consulteu la pàgina web de l’AADPC.

 

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta