Imatge de ‘El Percebeiro’, de David Menéndez

Companyies nacional i internacionals oferiran un fragment de les seves propostes en preparació.

La Sala Beckett impulsa des de fa tres anys un cicle adreçat a companyies que es troben en procés de creació d’un projecte d’arts escèniques. EL títol d’aquesta proposta és CROQUIS_BCN, que enguany agafa forma de presentació els dies 17 i 18 de desembre.

Cada companyia participant presenta un fragment que forma part d’un procés global de creació. Així, els creadors contrasten el seu punt de vista amb el punt de vista del públic, un factor que contribueix a millorar la proposta ja des del procés de creació.

Després de cada representació hi ha un col·loqui amb el públic que ajuda a compartir els punts de vista de cada una de les peces. La intenció de la presentació, per tant, és crear un ambient espontani i, alhora, còmplice, que permeti influir en el posterior resultat de la peça esbossada.

En aquesta edició podrem veure els projectes: Palmyra, de Nasi Voutsas and Bertrand Lesca (Anglaterra); Un nou inici, de la Cia. The Amateurs; Projecte 92, del Col·lectiu LasHuecas, i El Percebeiro, de David Menéndez, totes elles es podran veure el dissabte 17. Pel que fa a les creacions del dia 18, podrem veure Carnage, del Collectif Champ Libre (França), El meu nom és Hor, de la companyia Psirc; Drink my milk de la Cia. Georgette and Miss Wolf, i Elefant terrible, de Roger Torns i Eric Balbàs.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta