L’activitat tindrà lloc el 13 d’octubre al marc del Festival de Sitges.

L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) amb la col·laboració del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya organitzen una xerrada sobre International Territories for Actors exclusiva per als associats de l’AADPC i d’AISGE, així com també per a membres de l’Acadèmia del Cinema Català. Serà el 13 d’octubre de 12.30 a 14 h a la Carpa Norai de l’Hotel Melià Sitges (Carrer Joan Salvat Papasseit, 38, Sitges)

En aquesta xerrada es donaran les claus per afrontar un càsting internacional des de la mirada de professionals de reconeguda i dilatada trajectòria. La responsable de moderar la taula serà Judith Colell, directora de cinema i vicepresidenta actual de l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España.

Les ponències aniran a càrrec del director de càsting català establert a Mèxic DF, Manuel Teil, nomenat recentment membre de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood i que ha dirigit càstings de films com Amores Perros, Y tu mamá también o Rudo y Cursi. Amb ell compartirem la seva visió sobre les dificultats d’un hispanoamericà per entrar a la meca del cinema. També ens acompanyarà la directora de càsting francesa Nathalie Chéron, col·laboradora habitual del director Luc Besson, en pel·lícules com Lucy o Malavita. És vicepresidenta d’ARDA, Association des Responsables de Distribution Artistique a França.

La xerrada està dissenyada com un diàleg actiu entre els ponents i els assistents. Una breu presentació en primera persona de cada ponent, on exposaran la seva dilatada experiència professional al mercat internacional, donarà pas a una conversa participativa amb intercanvi d’opinions. Pensada per a proporcionar, des d’una visió pràctica i realista, eines per afrontar les dificultats en les que es pot trobar un actor/actriu que vulgui desenvolupar la seva carrera professional més enllà del seu propi país.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta