Us convidem a córrer a les llibreries. Tres novetats editorials amb segell de Marc Rosich, Rakel Marín Ezpeleta i Pablo Messiez.

‘Teatre Trans i altres textos no normatius’, de Marc Rosich

Comanegra, 160 pàgines.

LimboA mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)De tritons i sirenes i Ocaña, reina de las Ramblas. Amb aquests títols, March Rosich dona veu des del teatre a persones amb realitats que no encaixen en el model heteronormatiu. El pròleg i l’epíleg estan signats per dos escriptors i activistes LGTBI: Isaias Fanlo i Sebastià Portell, respectivament.

 

Teatro experimental y cambio de milenio. Euskadi como reflejo. Genealogías, contextos y procesos’, de Rakel Marín Ezpeleta

Universidad del País Vasco, 324 pàgines.

Un assaig que analitza el teatre experimental entre el 1986 i el 2010 en la comunitat basca a través de les trajectòries de dues companyies paradigmàtiques en aquest context, Legaleón-t i Fábrica de Teatro Imaginario/Antzerkiola Imaginarioa. Un reflex de l’evolució i la pugna entre els valors moderns i postmoderns en l’art occidental contemporani.

 

‘El texto infinito’, de Pablo Messiez

Continta me tienes, 104 pàgines.

Després de textos com Las canciones o El temps que estiguem junts, el creador Pablo Messiez publica aquest cop un viatge més poètic que teatral. En ell hi aboca pensaments sobre el seu propi procés creatiu, el pas del temps i el significat de les paraules. Un exercici d’escriptura ininterrompuda que ens convida a reflexionar sobre els límits del cos, el llenguatge i la vida.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta