Dies de vacances, d’estar amb la família i, és clar, d’anar al teatre i al circ. El Nadal tornarà a ser l’epicentre d’un ampli ventall d’espectacles que posen el focus en temes molt diversos i s’obren també a tota mena d’edats i sensibilitats. En repassem unes quantes i us animem a consultar la cartellera sencera.

Com no podia ser d’una altra manera, el Circ d’Hivern Ateneu Popular 9Barris ens presenta fins al 19 de gener la seva edició número 24 sota el títol Sopa i el que el vent no s’emportà. Marcel Vidal i Marine Fourteau, de la cia. Marcel et ses Drôles de Femmes, dirigeixen l’espectacle amb cinc artistes que combinen disciplines com la suspensió capil·lar, el trapezi, la corda, les acrobàcies i el moviment. L’argument navega entre la comèdia i la tragèdia d’un seguit d’àpats de Nadal d’una mateixa família. Tradicions, hàbits, presències i absències que ens defineixen.

A La Villarroel, fins al 23 de desembre, Guillem Albà presenta Calma! coincidint amb els 12 anys del naixement de la seva companyia, un espectacle que combina clown, teatre visual i gestual i titelles. Rialles per oblidar la pressa a què ens aboca el dia a dia.

‘Calma!’ de Guillem Albà

Fins al 12 de gener la Sala BARTS acull la sisena temporada de El Petit Príncep, versió del conte de Saint-Exupéry que signen La Perla 29, Àngel Llàcer i Manu Guix, que ja s’ha convertit en tot un clàssic de la cartellera familiar.

També fins al 12 de gener al Teatre Poliorama celebren un aniversari singular: 10 anys amb El Pot Petit, amb totes les cançons que pares i, sobretot, nenes i nens coneixen a la perfecció.

I en qualsevol cartellera de Nadal no hi poden faltar uns pastorets. Al Tantarantana Dara presenten Els Pastorets de la Martina, una versió que vol ser com una picada d’ullet al text canònic de Folch i Torres però pensant en la canalla dels nostres dies. Fins al 5 de gener, la nit més màgica de l’any.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta