L’edició 2019 serà l’última que en programarà

Pep Pla, que va finalitzar la seva relació contractual amb el CAET el passat 31 de desembre, dirigirà per última vegada el Festival TNT – Terrassa Noves Tendències que se celebrarà del 26 al 29 de setembre de 2019 i que ja té configurada bona part de la seva programació.

Pla, d’acord amb l’Ajuntament de Terrassa, ha decidit  tancar la seva etapa com a director artístic del CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa i del Festival TNT  per poder-se dedicar a altres projectes artístics personals i per afavorir el relleu en aquests equipaments. En les pròximes setmanes l’Ajuntament de Terrrassa obrirà un concurs públic per designar la persona que assumirà la direcció del futur Festival Terrassa Noves Tendències 2020. Fins aquest moment, l’equip de professionals del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa es farà càrrec de la programació artística per aquest any 2019.

Pla i el seu equip han estat els creadors i impulsors del TNT fins a convertir-lo en un festival de creació contemporània referent a Espanya amb una programació d’alt nivell i artistes de reconeixement internacional. Cada edició del TNT, a més, ha acollit més d’un centenar de programadors provinents d’Espanya, Europa i Amèrica.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta