La caputxeta galàctica’ d’Insectotròpics

‘La Caputxeta Galàctica’ de la companyia Insectotròpis es podrà veure al Centre Cultural de Terrassa.

El passat mes de maig es va donar a conèixer l’espectacle guanyador de del Premi BBVA de Teatre 2015, que va reconèixer La Caputxeta Galàctica de la companyia Insectotròpis. El guardó teatral, valorat en 16.000 euros, oferia una gira per diferents teatres catalans que comença el pròxim divendres 15 de gener al Centre Cultural de Terrassa a les 20 h.

La gira, no obstant això, no finalitza aquí. El dia 29 del mateix mes hi haurà una nova funció al teatre Kursaal de Manresa. Els pròxims mesos, a més, es podrà veure també a l’Àtrium de Viladecans i a l’Atlàntida de Vic.

Cadascuna de les representacions de la gira anirà acompanyada, abans i després de l’espectacle, d’una sessió d’anàlisi i comprensió de l’obra per part de la plataforma de crítics agrupats Recomana.cat, un suport ideal donada la innovadora estructura de l’espectacle.

La Caputxeta Galàctica  es va fer amb el guardó al millor espectacle per ser, segons el jurat, un espectacle innovador i arriscat, amb una intel·ligent i acurada fusió de llenguatges, i una perfecta combinació de l’espai visual i sonor.

El Premi BBVA es convoca per iniciativa de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA, i compta amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta