Foto: Jordi Play.L’equip actual i passat de l”Entreacte’, d’esquerra a dreta, Anna Molins, Ester Bartomeu, Enric Cervera, Tona Gusi i Carme Tierz.

La nit de les revistes en català reconeix la trajectòria de la publicació

La revista Entreacte va ser reconeguda ahir pels seus 25 anys de trajectòria durant la gala de les revistes i la premsa en català que organitzen les tres associacions de mitjans en català (APPEC, ACPC i AMIC). Durant la gala, celebrada al Convent dels Àngels de Barcelona, també van ser premiades pel quart de segle de publicacions la revista Ciutat Nova i les capçaleres de premsa comarcal El Vallenc i Caliu Revista de Vila-rodona, a més del gratuït Reclam Osona – El Ripollès.

L’acte va reunir els directors històrics de l’Entreacte Enric Cervera i Tona Gusi, així com a l’actual equip de la publicació, la directora Carme Tierz, la sotsdirectora Anna Molins i Ester Bartomeu, membre del Consell de redacció i Secretaria de Cultura de l’AADPC, plataforma que edita la publicació.

Altres premiats a la gala van ser les revistes Vallesos, SomGarrigues, Butxaca i Auriga com a millors publicacions de l’any. Cavall Fort obtenir el premi a Millor empresa editora i el portal web Viaempresa.cat va rebre rep el premi de Millor nova publicació. També els comunicadors Mònica Terribas i Jordi Basté reben de manera conjunta el Premi especial de la Nit dels mitjans en català.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta