Imatge de la preparació d’un dels darrers espectacles de La Calòrica al TNC.

El guardó consta de 50.000 euros i l’estrena del muntatge al Temporada Alta.

L’obra Bluf de Joan Yago va guanyar dilluns el premi Quim Masó de nous projectes de producció teatral dotat amb 50.000 euros i la incorporació de l’espectacle a la programació del Temporada Alta 2014 i del Festival Grec 2015.

Entre les 48 propostes presentades a l’actual edició, el jurat ha volgut distingir el text per tractar-se d’una comèdia viva, estranya, dotada d’humor negre i elements dramàtics. Bluf és el cinquè muntatge de La Calòrica, companyia nascuda el 2010 a partir d’un grup de llicenciats a l’Institut del Teatre.

Els altres finalistes del Quim Masó 2014 han estat Uritorco, text de Paco zarzoso i Lluïsa Cunillé per la companyia La Hongaresa, i La Tortuga de Califòrnia, de Daniela Feixas per l’Associació Cultural per la Renovació Teatral (ACRT).

Més informació a la pàgina dels premis.

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

1 comentari

  1. La Calòrica són la millor companyia actual: uns textos que sobrepassen la genialitat, unes posades en escena dignes de les més grans companyies i un talent actoral que desborda els límits de l’imaginable, tot perfectament dirigit per un joveníssim i brillant director. Els hi queda un futur esplendorós per endavant, després d’un passat esclatant, al qual no es fa referencia al video ( Feisima enfermedad…, Extraordinaryy i L’Editto Bulgaro) i un present exitós amb El Triomf de la Fonètica aquest cap de semana passat al Nacional ! L’espera fins l’estrena d’aquest BLUF es farà eterna! Mentrestant, confiem en alguna reposició del Triomf i/o La Nau dels Bojos, una altra obra premiada amb la qual van assolir una maduresa teatral que els col·loca al capdavant del jove circuit teatral català

Deixa una resposta