Imma Colomer al seu paper de l’obra ‘Un tret al cap’ de Pau Miró.

L’espectacle Fidelis Fortibus de Circus Ronaldo seleccionat en la categoria de circ.

Ja s’ha publicat el veredicte dels Premis Ciutat de Barcelona que en les seves categories de teatre i dansa han premiat, respectivament, a l’actriu Imma Colomer i la companyia de dansa Mal Pelo. Pel que fa a la categoria de circ, l’espectacle Fidelis Fortibus de Circus Ronaldo s’ha fet amb el guardó.

El jurat del premi de teatre, integrat per Oriol Puig (president), Beth Orfila, Victòria Szpunberg, Jordi Prat i Coll i Magda Puyo, ha atorgat, per unanimitat, el premi a l’actriu Imma Colomer, per la seva interpretació a l’espectacle Un tret al cap , escrit i dirigit per Pau Miró. El jurat ha valorat la saviesa escènica de la intèrpret, que transcendeix el seu domini de l’ofici i la tècnica. Reconeix també el seu compromís ètic i estètic en aquesta interpretació que s’afegeix a una trajectòria exemplar.

Pel que fa a la dansa, el premi ha estat atorgat per unanimitat. El jurat ha estat format per Àngels Margarit (presidenta), Jordi Sora, Gastón Core, Mariana Giustina i Alexis Eupierre. Reconeixen Mal Pelo per la generosa i delicada transmissió de la peça Bach i la brillant i excepcional interpretació de la Federica Porello que aporta una nova llum a la gran riquesa coreogràfica de la peça, com es va poder veure el mes de maig a la sala Hiroshima.

Finalment, en la categoria de circ el jurat ha estat integrat per Margarida Troguet (presidenta), Leandro Mendoza, Tena Busquets, Jordi Fondevila i Jordi Aspa, i també per unanimitat han atorgat el premi a l’espectacle  Fidelis Fortibus de Circus Ronaldo, creat i interpretat per Danny Ronaldo, per la seva originalitat, fruit d’una eficaç combinació de modernitat i tradició, construït amb una gramàtica que en essència combina un gran valor artístic, un cuidat ofici i un saber artesanal.

Els guardons s’entregaran el 15 de febrer al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Presidiran la cerimònia l’alcaldessa Ada Colau, i el Comissionat de cultura de l’Ajuntament, Joan Subirats.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta