Espectacle ‘A House in Asia’ d’Agrupación Señor Serrano.

El curt ‘Timecode’ de Juanjo Giménez guanya en la categoria audiovisual.

Els guardons més importants de la cultura municipal, els Premis Ciutat de Barcelona, aporten enguany per la innovació. Així ho demostra el fet de reconèixer dos grups com Agrupación Señor Serrano i Loscorderos.sc en les categories, respectivament, de teatre i dansa. Per als primers el jurat ha destacat “la barreja brillant de llenguatges escènics, la capacitat de reinterpretar el teatre d’objectes i l’ús poètic de la tecnologia”. Amb espectacles com A House in Asia i Birdie, els d’Àlex Serrano s’han posicionat com un referent d’avantguarda, referència internacional del nostre teatre més exportable.

També en el seu camp, Loscorderos.sc s’han fet mereixedors per Afasians – The Last Conference, espectacle premiat, “una creació coreogràfica perfectament articulada, rodona i de finísima ironia”, una barreja inclassificable i que van bastir de la mà del grup musical Za! I els guardons d’arts escèniques no acaben aquí, perquè de forma tangencial la nova Sala Beckett del Poblenou guanya en la categoria d’arquitectura, una obra de l’estudi Flores & Prats que ha aconseguit “una calidesa domèstica, inusual als edificis de pública concurrència sotmesos als marcs normatius vigents”.

El curt ‘Timecode’ de Juanjo Giménez guanya en la categoria audiovisual per connectar “amb la poètica més essencial del cinema”, i en l’apartat de circ destaca la feina del Leandro Mendoza per la creació de l’espectacle Gradual.

L’acte de lliurament tindrà lloc el proper dijous, 16 de febrer, al Saló de Cent en un acte conduït per la periodista Eva Arderius.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta