Dilluns 15 de juny, a partir de les 19h, es retransmetrà via Youtube la festa de lliurament dels XXII Premis de la Crítica d’Arts Escèniques. L’Associació per a la promoció de les arts escèniques Recomana recupera així la gala suspesa el 23 de març a La Villarroel a causa de la Covid-19.

Com ja és habitual, la celebració estarà presentada pels periodistes Anna Pérez Pagès i Toni Puntí. També comptarà amb dues intervencions musicals de la polifacètica Glòria Ribera (Versiones parciales de mi vida y mi gloria). Ja a la tardor s’organitzarà un acte informal a La Villarroel per reunir el sector i fer entrega físicament dels guardons.

Des d’aquest edició, els Premis de la Crítica compten amb el web https://premisdelacritica.recomana.cat que recull els finalistes (notícia amb l’anunci dels nominats) i des d’on, a més del canal de Youtube dels premis, es podrà seguir la gala en directe.

Amb aquest nou format, gravat i editat durant el mes de maig a través de videoconferències, es donaran a conèixer les candidatures guanyadores en les 35 categories establertes enguany pels jurats de TeatreDansaFamiliar, Arts de carrer Novaveu.

Durant la festa es lliuraran també els premis especials: guardó honorífic Gonzalo Pérez d’Oleguer a Herman Bonnín, premi a la Sala a l’Antic Teatre, menció especial al Festival Deltebre Dansa i el nou Premi Maria José Ragué al Projecte Vaca.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta