El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges torna del 3 al 13 d’octubre disposat a demostrar l’heterodòxia d’un gènere que s’obre a noves temàtiques i públics i crea tendència.

La 52a edició del certamen inclourà les últimes novetats: tant les internacionals, amb títols com el retorn de la família Firefly 3 From Hell, de Rob Zombie; el thriller sobrenatural Daniel Isn’t Real, d’Adam Egypt Mortimer, i la comèdia de zombis australiana Little Monsters, d’Abe Forsythe; com catalanes i espanyoles, amb quatre prometedors debuts amb ADN català i basc: Cuerdas, de José Luis Montesinos; Ventajas de viajar en tren, d’Aritz Moreno; Paradise Hills, d’Alice Waddington, i El hoyo, de Galder Gaztelu-Urrutia.

Novament, les directores (Mirrah Foulkes, el tàndem Jocelyn DeBoer i Dawn Luebbe, Mitzi Peirone, Pollyanna McIntosh, Roxanne Benjamin i Jovanka Vuckovic) ocuparan un espai destacat de la cartellera, que té com a leit motiv el 40è aniversari del clàssic de ciència ficció Mad Max (George Miller, 1979). L’actor neozelandès Sam Neill recollirà el premi honorífic.

Consulta aquí tota la programació.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta