Potser us intriguen el misteri i la ciència-ficció. També és possible que preferiu la comèdia crítica. O bé gaudiu amb l’adrenalina de les seqüències d’acció. Sigui com sigui, aquí teniu les nostres propostes per aquest estiu. Vacances, temps lliure i una sèrie… o tres.

Paraíso (Movistar +)

Drama juvenil, ciència-ficció i misteri a l’Espanya dels noranta. Aquest és el plantejament de la nova producció de Movistar +. Dirigida per Fernando González Molina, la trama parteix de la desaparició de tres noies i de la cerca que emprèn el germà d’una d’elles amb els seus amics. A més de joves protagonistes com León MartínezHéctor Gonzalvo, María Romanillos i Patricia Iserte, la sèrie compta també amb intèrprets més veterans com Gorka OtxoaMacarena García.

Maricón perdido (TNT)

Creada i escrita per Bob Pop, la nova producció d’El Terrat és una minisèrie de 6 capítols sobre un jove de poble que intenta trobar la seva identitat des dels anys vuitanta fins a l’actualitat. La ficció, inspirada en la vida de l’autor, està dirigida per Alejandro Marín i protagonitzada per Gabriel Sánchez i Carlos González, amb la
intervenció d’intèrprets com Candela Peña, Carlos Bardem, Miguel Rellán i Alba Flores. 

Sky rojo, 2a temporada. (Netflix)

Continua la fugida de les tres prostitutes protagonistes de la polèmica sèrie creada per Álex Pina i Esther Martínez (La casa de papel). Verónica Sánchez, Lali Espósito i Yani Prados tornen a encapçalar un elenc del qual també formen part Asier Etxeandía, Miguel Ángel Silvestre i Enric Auquer. L’adrenalina i l’acció marcaran de nou el ritme d’aquesta segona temporada, formada per 8 capítols de 25 minuts.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta