D’ara endavant, l’equipatge de la maleta de l’artista es podrà encabir en una tauleta tàctil. Si en teniu un espectacle en fase de muntatge i us cal completar l’attrezzo, podeu remenar el catàleg d’aquests webs.

www.atrezzoalmirall.com

Des de 1886, ens diuen en aquest portal que vesteixen ficcions teatrals, i des de temps més recents, també cinematogràfiques i televisives. Almirall és una empresa de lloguer de mobles i attrezzo que ha aportat material, entre d’altres, a pel·lícules com Los otros o El orfanato i a telesèries com Amar en tiempos revueltos. El seu web permet consultar el catàleg en línia, endreçat en més d’un centenar de categories –des de moble clàssic a taxidèrmia, banyeres, objectes electrònics, baguls, làpides… Els responsables de l’empresa –la cinquena generació, ja– ofereixen també assessorament als clients.

 

www.bcnprops.com
Ara com ara, la pàgina web de Bcnprops pràcticament només permet fer una ullada al seu (extens) fons de material i contactar amb l’empresa –de fet, recomanen que els truqueu o escriviu si trobeu res al seu catàleg que us interessi, per tal de reservar-ho. Hi veureu escultures, catifes, plantes, làmpades, maquinària, material de festa i de circ, mobles, senyals de trànsit i un llarg etcètera. Entre les seves feines trobem El retaule del flautista, en versió tvmovie i direcció de Ricard Reguant, o un parell de pel·lícules de Ventura Pons, Mil cretins i Barcelona (un mapa).

 

www.hamletstore.com

 

Es presenten com “la tenda del teatre”, i no els manca raó. HamletStore és un portal de compra-venda i lloguer de material escenogràfic, una plataforma digital per a companyies (i particulars) que busquin elements per als seus projectes escènics: vestuari, mobiliari, estructures, material tècnic… Del que es tracta és de prolongar la vida dels materials usats en muntatges teatrals i que, un cop acaba l’explotació dels espectacles, perden tota la utilitat. La botiga, instal·lada a Vilabrareix (Girona), acull igualment actuacions teatrals, presentacions, etc. 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta