L’AADPC organitza la tercera edició del curs Producció i gestió d’arts escèniques per a creadors.

Una formació especialitzada perquè els artistes aprenguin com fer realitat els seus projectes escènics, des de la idea fins a la posada en escena i la venda de l’espectacle, aquest és l’objectiu de na nova edició del curs de Producció i gestió d’arts escèniques. Després de dues edicions, el curs millora i s’adapta per tal d’oferir les millors eines i continguts als alumnes, tot posant èmfasi en la posada en pràctica dels coneixements per tal de crear projectes de qualitat.

Una investigació permanent del context actual de les arts escèniques permet aportar els coneixements més eficients i adequats en cada edició del curs, també millorada pels suggeriments i propostes dels alumnes de les anteriors edicions. L’AADPC té en compte la situació actual de dificultat del sector, en què els creadors, actors i companyies avui en dia sovint s’han d’encarregar de tasques de gestió i producció per tirar endavant els seus projectes.

Enguany com a novetat hi haurà un nou mòdul de tres sessions dedicat a Mercats i Xarxes, per tal de potenciar la formació sobre com vendre de manera efectiva un espectacle, amb informació sobre les diferents fires del sector, xarxes d’equipaments i festivals locals i internacionals, i sobre com establir col·laboracions i cercar els contactes adequats.

Com en anteriors edicions, els formadors són professionals de les arts escèniques amb una llarga trajectòria en el sector, com Montserrat Prat (directora), Marc Gall, Iva Horvat o Cristina Calvet, entre d’altres.

Podeu consultar més informació sobre el curs al web del curs de Producció i Gestió.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta