L’AADPC organitza una jornada formativa el proper 11 de novembre.

Amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents tipus de contracte en arts escèniques, així com la seva negociació, què fer en cas d’incompliment, l”Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC), l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), i l’Associació de Professionals de Teatre per a Tots els Públics (TTP), amb la col·laboració de la SGAE, organitzem una jornada informativa el proper dimarts 11 de novembre a les 10 h a la Sala Mompou de la SGAE (Passeig de Colom, 6, Barcelona).

La sessió formativa a càrrec de Nuria Rubio, assessora laboral de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya. També hi intervindran Abigail Ballester, gestora cultural de Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics, i Alfred Fort, gerent de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya.

L’activitat és gratuïta per als associats/des de les entitats organitzadores. El preu per als no associats és de 5€. Cal inscriure’s abans del 7 de novembre a l’enllaç següent.

 

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta