Brindis per la professió a FiraTàrrega.

Àlex Casanovas, president de l’AADPC, valora FiraTàrrega com a mercat de professionals.

Un any més, l’AADPC ha participat a FiraTàrrega amb un estand a la Llotja de Professionals. Aquesta continuïtat ens permet confirmar aquella sensació que teníem quan vam decidir, ara fa 5 anys, que l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya havia d’estar present en la que, ara per ara, és la mostra més important de les Arts Escèniques i Teatre al Carrer del nostre país.

El que ens va fer prendre aquesta decisió continua essent vàlid avui: dotar d’un espai als membres de l’Associació que hi participen presentant els seus projectes, on es puguin sentir acompanyats i atesos en tot moment pel personal de l’AADPC i pels membres de la Junta que assisteixen a la Fira.

És evident que vam fer bé. L’AADPC ja forma part important de la Llotja de Professionals. La feina iniciada 5 anys enrere ha valgut i val la pena. Val la pena ser un espai de trobada per als professionals de les arts escèniques; val la pena ser la “casa” dels actors, actrius, directors i directores de l’AADPC perquè puguin tenir un espai de reunió amb programadors, distribuïdors, institucions, etc.; val la pena veure com una proposta, iniciada fa 4 anys, orientada a la presentació breu de projectes ha evolucionat fins a convertir-se en els speed-meetings, on enguany han participat 19 programadors i s’han presentat 25 projectes, esdevenint una de les activitats més esperades de la Llotja i, sobretot, val la pena veure projectes fets realitat (alguns d’ells després d’haver estat “residents” a Fabra i Coats amb l’AADPC).

Per tot això val la pena continuar presents a FiraTàrrega i, per damunt de tot, val la pena ser de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya.

Compartir.

Sobre l’autor

Treballar la cultura és fer visible el món amb l'objectiu de millorar-lo. Tota la resta és folklore. Director d'Entreacte, entre moltes altres coses.

Deixa una resposta