La Red Blood Carpet és un programa de promoció del jove talent actoral i de nous cineastes.

Una iniciativa del Festival de Sitges per promocionar internacionalment el talent dels joves actors i actrius nacionals davant dels professionals de la indústria, directors de càsting, agents i mitjans de comunicació d’arreu del món. En total són tres actrius, tres actors, i tres directors o directores a qui se’ls dota d’eines per facilitar-los l’accés al mercat internacional.

Enguany els intèrprets guanyadors han estat: Georgina Amorós, Laia Manzanares, Katrin Vankova, Sergi Cervera, Brays Efe i Martiño Rivas. I els directors Sandra Arriagada, Nicolás Puenzo i R.Robles Rafatal. Per quart any consecutiu, l’AADPC forma part del jurat que la passada edició va estar integrat per reconeguts membres del sector: Pep Armengol, director de càsting, Luci Lenox, directora de càsting, Laia Aubia, directora de l’Acadèmia del Cinema Català, Amàlia Sancho, actriu i secretària de Cultura de l’AADPC, Rosa Andreu, actriu i secretària general de l’AADPC, Laia Espot, responsable de càstings a TV3, Mònica Garcia i Massagué, sots-directora de la Fundació Sitges, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Al Festival de Sitges d’enguany es va presentar, també, El cerro de los dioses, el primer projecte sorgit de la Red Blood Carpet.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta