Sembla mentida, però ja han passat quatre anys des que ens vàreu fer confiança en posar-nos al capdavant de l’AADPC.

La veritat és que han passat molt ràpid, però amb gran intensitat. Hem treballat tant com hem pogut i amb tota l’energia i la voluntat que hem sabut, que no vol dir necessàriament que sempre ho hàgim fet amb encert ni a gust de tothom. De tota manera, estem contents d’haver estat al servei de l’AADPC, és a dir, al vostre servei, tot aquest temps, amb uns resultats dels quals estem raonablement satisfets. Però encara queda molt per fer i no ens agrada deixar les coses mig embastades; per això, i amb el convenciment que comptem amb la vostra complicitat i col·laboració, ens hem tornat a presentar a fi de finalitzar aquells projectes que estan a mig fer i endegar-ne de nous que, amb l’experiència d’aquest temps, hem vist que podrien ser bons per donar més contingut i força al nostre sindicat. Us he de confessar, però, que en molts moments hem trobat a faltar la vostra participació. Potser no hem sabut transmetre el nostre missatge, potser no hem utilitzat els mitjans oportuns, potser no ens hem comunicat amb prou encert. Per tal de fer-vos partícips de l’activitat de l’AADPC, que és molta i variada, prenem el compromís de revisar el que hem fet fins ara, i com ho hem fet, per així poder modificar i millorar tot allò que ens permet acostar-nos a tots vosaltres, perquè sentiu autènticament vostre el dia a dia del nostre sindicat. Tal com ha de ser.

Us demano que ens acompanyeu en aquest viatge que ara comença, guiats per la feina feta, però amb la mirada posada en l’horitzó, per escampar aquests núvols que amenacen de fa massa temps. I ho aconseguirem amb la feina, el coratge i el convenciment que res del que fem és en va, i que tot acaba tenint una resposta.

Iniciem plegats aquest viatge que us proposem amb la mirada encuriosida del bon viatger, aquell disposat a recórrer paisatges impossibles i a fer-los realitat a cada pas. Un viatge en què ens reconeguem a cada moment, tant com a persones individuals com formant part activa d’un col·lectiu que té molt a dir, molt a reivindicar, i molt per què lluitar. Fem el trajecte plegats, valorant cada instant del recorregut per poder intervenir-hi i modificar-lo si cal.

Al final, el que importarà serà haver fet el viatge plegats, omplir de sentit l’itinerari i estar satisfets de la feina feta quan albirem port.

Que tinguem una bona travessia!

Compartir.

Sobre l’autor

Deixa una resposta