Estrena per primera vegada al TNC

Prudent i amb tacte, conscienciat pels greuges de tot tipus de col·lectius, intenta equilibrar cada resposta. Aquest any estrena per primera vegada al Teatre Nacional de Catalunya, a la Sala Tallers. Ho farà amb Amanda T, un text que ja es va veure a la Sala Àtrium i a Madrid.

Tot i que explica que ell anava encaminat a ser actor, de seguida va començar a dedicar la major part del seu temps a escriure i dirigir. El 2006 va rebre el Premi SGAE de teatre per En cualquier otra parte, que es va veure dins del Festival Grec i que va viatjar fins a Bogotà. L’any següent va escriure Què, un nou musical, que va estar en cartell al Teatre Coliseum de Barcelona. I el 2013 va continuar amb el gènere al costat de The Mamzelles amb el muntatge My sweet country. Entremig va estrenar obres a la Villarroel, la Sala Beckett o el Versus Teatre.

També ha treballat en el sector audiovisual i forma part de l’equip creatiu de la primera sèrie pensada per ser emesa en directe a través d’Instagram sota el paraigua de TV3, PoliAmor.

Compartir.

Sobre l’autor

Deixa una resposta