Ha mort a causa d’un infart que va patir el passat dilluns 12 de juny.

Aquesta setmana ha estat tràgica per al teatre. A més de la mort de Moisès Maicas i Francesc Lucchetti, hem de lamentar la pèrdua de Miquel Gallardo. Com a actor i manipulador de titelles i objectes, va treballar durant deu anys amb la Cia. Jordi Bertran en els espectacles Poemes Visuals i Cucudrulu.

El 2001 va crear la seva pròpia companyia, Tàbola Rassa, i a partir d’una idea de Jordi Bertran, va assumir la producció de l’espectacle L’avar de Molière, del qual també n’era director i actor-manipulador i amb el qual va realitzar més de 300 actuacions per Espanya, França, Canadà, Italia, Brasil i Croàcia. Amb aquest espectacle va participar en els més prestigiosos festivals de teatre i teatre de titelles d’arreu del món, guanyant nombrosos premis.

El 2004 abandona la companyia per dedicar-se a la televisió, on ha treballat en programes d’animació com Los Lunnis (TVE, 2004-08), Los Algos (Cuatro, 2007), Pol & Cia (TV3, 2007) i Task Force (ARD Alemània, 2008). Don Juan Memòria amarga de mi significa el retorn de Miquel Gallardo al teatre amb una nova companyia.

Compartir.

Sobre l’autor

Treballar la cultura, fer visible el món amb l'objectiu de millorar-lo. Tota la resta és folklore. Director d'Entreacte, entre altres coses.

Deixa una resposta