Montse Pérez

“Una joglars fins a la mèdula. Gràcies pel teu sentit de l’humor que ens ha acompanyat fins al final. Com ens has dit, “vivid la vida”.

Així s’han acomiadat, a través d’un missatge de Twitter, la companyia Els Joglars de l’actriu Montse Pérez, que ha mort avui als 61 anys. 

Pérez va participar, a finals de la dècada dels vuitanta, en el l’espectacle Bye Bye Beethoven d’Els Joglars i en les tres sèries de televisió que van crear i protagonitzar la companyia d’Albert Boadella: Som 1 meravella (1988, TVE), Ya semos europeos (1989, TVE) i Orden Especial (1991, TVE). També va treballar amb una altra de les grans companyies de teatre independent del país, Dagoll Dagom, a l’espectacle T’odio, amor meu (1995) i la sèrie Oh, Europa! (1993, TV3). Pel gran públic, però, el personatge que la va catapultar a la fama va ser el de Mercedes a la sèrie de TV3 Plats Bruts. 

En els darrers anys, Pérez ha seguit apareixent en sèries  de TV3 com La sagrada família, Kubala, Moreno i Manchón i La Riera. També ha treballat en diverses obres teatrals com Barcelona, mapa d’ombres (Lurdes Barba, 2004) i en les pel·lícules Souvenir de Rosa Vergés, Mil cretins de Ventura Pons i Herois de Pau Freixas. 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta