L’actriu celebra l’aniversari de les T de Teatre al Romea i presenta el projecte educatiu A Tempo al Temporada Alta

El passat Festival Grec la vam veure al debut com a director de Pere Arquillué a Audiència i vernissatge i ja comença la temporada de nou al peu del canó amb E.V.A, l’espectacle que dirigeix Júlio Manrique per als 25 anys de la companyia T de Teatre, de la qual és fundadora.

Però això no és tot, Gàmiz, a banda de fer també televisió (l’última Nit i dia, abans Ventdelplà, Temps de Silenci, Oh Espanya), també coordina, des de fa més de vint anys, projectes de teatre amb nens a diverses escoles i espais educatius. D’entre tots, destaca La Perla Petita, al costat d’Oriol Broggi, o el Projecte A Tempo, que entre octubre i novembre es desenvoluparà a escoles de Salt dins el Festival Temporada Alta.

A Tempo té l’objectiu de generar i promoure espais d’interacció entre estudiants, professorat i professionals de les arts i la cultura. Ja és la segona edició d’aquest projecte que enguany amplia l’oferta i aprofundeix en els continguts. Els col·lectius que actualment treballen en projectes artístics a les escoles i instituts de Salt i Girona podran comptar amb el suport de Temporada Alta per treballar els llenguatges expressius i la competència cultural amb els joves i, a la vegada, els artistes de Temporada Alta tindran les portes obertes al món educatiu per fer visible el seu compromís amb la transformació social.

Més informació sobre A Tempo al següent enllaç. 

Compartir.

Sobre l’autor

Treballar la cultura, fer visible el món amb l'objectiu de millorar-lo. Tota la resta és folklore. Director d'Entreacte, entre moltes altres coses.

Deixa una resposta