El taller tindrà lloc del 20 al 23 de maig a l’SGAE

La Fundació SGAE convoca el curs ‘Interpretar, dirigir o escriure des de l’escena’ a càrrec de Santiago Sánchez, actor, autor i director teatral de llarga trajectòria. El taller tindrà lloc a la seu de la SGAE a Catalunya del 20 al 23 de maig i està dirigit a persones vinculades amb l’escriptura, la direcció o la interpretació teatral interessades en el procés creatiu i en la seva posada en escena.

El curs proposa l’anàlisi teòrica de textos que van de Molière i Shakespeare fins a Dario Fo i Albert Boadella. Es realitzaran exercicis pràctics d’escriptura, direcció i interpretació a partir de l’impuls inconscient i orgànic. Les escenes creades al taller, així com de les propostes aportades pels participants, serviran de base de treball i es posaran en escena. El termini per a la presentació de tota la documentació requerida finalitza el 17 de maig de 2019.

Santiago Sánchez va començar la seva carrera als anys vuitanta dirigint Mort accidental d’un anarquista, de Dario Fo. En aquella època també va actuar amb Els Joglars i el Teatre Estable del País Valencià sota les ordres d’Albert Boadella. A començament dels anys noranta va introduir a l’Estat espanyol la improvisació teatral. Ha dirigit més de 30 obres, entre les quals destaquen clàssics com Calígula, d’Albert Camus; Galileu, de Bertolt Brecht; L’oncle Vània, d’Anton Txèkhov, o El Quixot, de Miguel de Cervantes, en una adaptació amb Juan Margallo. Va crear amb Michel López l’espectacle Imprebís, que s’ha estrenat a 18 països i ha superat les 2.000 representacions.

Per a més informació, cliqueu aquí.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta