El termini conclou el pròxim 14 de juliol.

L’Institut del Teatre convoca una nova edició del Premi Adrià Gual. El termini de presentació de les sol·licituds s’obrirà el dia 3 de juliol i romandrà obert fins al dia 14 de juliol de 2017, ambdós inclosos.

L’objectiu és donar suport i impulsar la producció i exhibició d’un muntatge d’arts escèniques, ja sigui de teatre o dansa. Els projectes presentats no poden tenir caràcter acadèmic i han de ser inèdits. Es valorarà positivament les propostes que combinin professionalitat, qualitat i creativitat.

Poden optar a aquest premi les companyies que tinguin personalitat jurídica pròpia i estiguin formades per un mínim de tres graduats de les escoles superiors de l’Institut del Teatre que hagin obtingut el títol a partir de l’any 2011.

La dotació del premi és de 30.213,20€. A més, la Direcció del Grec Festival de Barcelona tindrà en compte el projecte guanyador per tal d’incloure’l preferentment dins la selecció de les propostes per a l’edició de l’any 2018, sempre i quan s’adigui a les línies artístiques i criteris festival.

MÉS INFORMACIÓ

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta