Ha estat una mesura proposada pel nou director, Juan Carlos Martel, i aprovada per la Junta de Govern

Segons ha informat en un comunicat de premsa el Teatre Lliure, i “en consonància amb les línies programàtiques incloses al projecte de la nova direcció (expressada en la voluntat d’un teatre on la redistribució de recursos i la concepció d’un canvi de model social pugui realitzar-se de la manera més ètica artísticament i humanament)”, la funció de l’espectacle Mount Olympus de Jan Fabre ha quedat cancel·lada. Les entrades adquirides seran retornades a tots els seus compradors en els pròxims dies.

El Lliure també ha informat de tres mesures més:

Transparència
D’acord amb la voluntat de dur a terme una gestió amb la màxima transparència també en l’àrea econòmica, més enllà del que estableix la normativa a la qual està subjecte el Teatre Lliure com a fundació privada, la nova direcció publicarà la informació dels comptes anuals del Teatre Lliure durant el seu mandat, incloses les retribucions, dietes i indemnitzacions dels seus càrrecs directius.

Limitació de retribucions artístiques
S’establiran uns límits de retribucions per als creadors que intervinguin en les produccions pròpies de la programació del Teatre Lliure, en funció de la sala i de cada categoria artística.

Recepció de projectes 
S’habilitarà una nova plataforma via web per a la recepció de projectes artístics, tot garantint la recepció i l’estudi de totes les propostes rebudes per part de la direcció artística i del comitè de programació. Es donarà resposta a totes les propostes en un termini establert.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta