David Simon.

L’Arts Santa Mònica acollirà el gruix de les activitats entre el 7 i el 10 d’abril.

Arriba, entre el 7 i el 10 d’abril, la tercera edició del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, el Serielizados Fest, una cita imprescindible per als amants de les sèries de televisió que podrem veure a l’Arts Santa Mònica (seu central) i a diferents espais de la ciutat, entre ells la Sala Epidor (Cinema Maldà) o el Teatre del CCCB. Entre els plats fort de l’edició figura una masterclass de David Simon, creador de sèries com The Wire o Treme.

A més de les activitats amb David Simon, el Serielizados Fest oferirà una extensa programació de 4 dies amb projeccions de material inèdit, conferències de professionals del sector, estrenes de capítols de sèries com Fear The Walking Dead, Inside Amy Schumer o Broad City, homenatges a les millors sèries de l’any i espectacles d’humor i música.

A tall de cloenda, la Fàbrica Moritz serà la seu dissabte del Late Show amb plats forts com l’entrevista d’Òscar Broc al cantant Josmar Gerona sobre la seva participació en el rodatge de Game of Thrones, o el crit sord d’Ignatius Farray, o la presència de Miguel Esteban i Raúl Navarro, creadors de la sèrie El Fin de la Comedia, i tot amenitzat per Martín Piñol.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta