Aquest any no celebrarem la FiraTàrrega a la qual estem acostumats, però això no significa que no hi hagi FiraTàrrega. La covid-19 ha accelerat la trobada del sector dins el món digital, concretament en el marc de La Llotja en Línia, una plataforma de mercat digital permanent que posarà en contacte els professionals acreditats els dies 9  i 10 de setembre amb un primer gran encontre.

La Llotja en Línia (activa fins l’estiu de 2021) oferirà quatre funcionalitats: un directori dels professionals acreditats, un catàleg de projectes, una selecció de continguts d’interès i l’agrupació temàtica dels projectes presentats.

Igualment, en el marc de les jornades dels dies 9 i 10 de setembre, s’organitzaran un seguit d’activitats com ara pitchings de projectes en procés de creació, la tarima virtual speakers corner per presentar idees o projectes, la presentació del Circuit Nòmada d’exhibició de FiraTàrrega que es posarà en marxa el gener de 2021 i que comptarà amb parades en diverses localitats de Catalunya i l’Estat en substitució d’una part de la programació artística ordinària, i dues sessions de conversa oberta en format webinar titulades: Per a què serveixen les dades a l’àmbit de les arts escèniques? i (In)Comunicació(n).

Fins ara s’han acreditat a la fira 748 delegats de 430 entitats d’arreu del món i s’han registrat 200 projectes de l’àmbit artístic o de la gestió.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta