Ara que estem a punt de començar un cap de setmana llarg… us ve de gust veure una sèrie? Us en deixem tres que ja han arribat i una que està a punt de fer-ho!

Libertad (Movistar +)

En minisèrie i en cinema. En aquests dos formats arriba Libertad, la nova proposta d’Enrique Urbizu protagonitzada per Isak Férriz i la cantant Bebe. La ficció, ambientada a l’Espanya del segle XIX, explica la història de La Llanera, una bandolera que surt de la presó després de 17 anys. Ella i el seu fill intentaran viure la llibertat que els ha estat negada mentre són perseguits per altres bandolers i pel governador.

La Templanza (Prime Video)

Arriba l’adaptació de la novel·la de María Dueñas protagonitzada per Leonor Watling i Rafael Novoa. Un drama romàntic ambientat a finals del segle XIX que proposa un viatge per les comunitats mineres de Mèxic, els elegants salons de la més exclusiva societat londinenca, la Cuba del comerç d’esclaus i una de les bodegues més importants del món situada a Jerez.

The minister (AMC)

Què en sabem, de la política islandesa? Aquest thriller ens n’ensenyarà algunes coses. Protagonitzada per Olafur Darri Olafsson (Trapped), la sèrie segueix la carrera de Benedikt, candidat a primer ministre del país. Inesperadament, declara un conjunt de mesures impactants que condiciona a recollir una participació electoral del 90%. L’arriscada decisió agafa per sorpresa tant els membres del seu partit com els seus oponents.

Mare of Easttown (HBO)

Kate Winslet protagonitza aquesta minisèrie sobre una detectiva en un petit poble de Pennsilvània. Set episodis que a partir de la investigació d’un assassinat local exploren el cantó més fosc d’una comunitat aparentment unida. La família, la tragèdia i el passat condicionaran el present dels protagonistes en aquesta creació de Brad Ingelsby (The Way Back) dirigida per Craig Zobel (The Leftovers) que s’estrenarà el 19 d’abril.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta