‘Do de llengües’ es veurà a partir de les 20 h al Teatre Akadèmia.

Avui comença el V Cicle de Lectures Dramatitzades de l’AADPC, Fundación AISGE i Fundació Romea. El Primer text del cicle serà Do de llengües, escrita per Andrew Bovell i dirigida per Alberto Díaz, ha estat la proposta escollida per començar la cinquena edició del cicle. El text serà interpretat per Dani Arrébola, Gràcia Fernández, Edgar Moreno, Vanessa Segura i Jaume Ulled.

L’obra tracta sobre dues parelles casades que se són infidels simultàniament. Plantejat com un thriller psicològic, Do de llengües ens ofereix diferents perspectives d’una mateixa realitat i reflexiona sobre la felicitat, l’estabilitat, la fidelitat, les relacions de parella, i incideix sobretot en la manera com els nostres actes afecten els que ens envolten, i com un petit gest pot tenir grans conseqüències. En paraules del mateix Bovell, les rèpliques dels personatges són totes “crits d’ajut que no obtenen resposta”.

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada amb el director de la peça, Alberto Díaz, i tot el seu equip artístic. Amb un diàleg distès, es pretén aprofundir en les lectures amb la voluntat d’eliminar barreres entre creadors i públic.

A la setmana següent, el dia 17 de juliol, es farà la segona lectura dramatitzada al Teatre Romea. Serà el torn de l’obra El 515, el seu autor, Marc Loher, serà també l’encarregat de dirigir l’equip artístic compost per Ramon Alsina, Ricard Farré, Elisabet Manté, Miquel Ripeu, Manel Sans i Annabel Totusaus.

 

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta