L’Associació d’Actors i Directors de Catalunya canvia de gerent

Canvis a l’estructura de l’AADPC. Tumani León, gerent de la casa des de fa gairebé trenta anys, es jubila. La nova gerent serà Teresa Iglesias, fins ara vinculada a l’APGCC.

Tumani León va arribar a l’associació fa 28 anys, gràcies a un anunci a El Periódico en el qual l’AADPC, que en aquella època començava prendre rellevància i buscava algú per ocupar-se de la gerència. En aquell moment Tumani, explica ella mateixa a la carta de comiat, “estava treballant en un concessionari Opel, però sentia que havia tocat sostre i necessitava un canvi”.

També Teresa Iglesias, la nova gerent que ja treballa en el càrrec, considera que “petits o grans, els canvis sempre representen un repte i et confronten amb les teves pors i, curiosament, els teus anhels i, potser, desitjos”. De fet, fa 14 anys que, com explica ella mateixa en una carta de presentació, va passar d’un sector professional a un altre: de les biblioteques i centres de documentació internacionals a la distribució, gestió i producció de companyies professionals catalanes de teatre i circ des de l’aventura de l’emprenedoria amb La Centraleta. Ara, després d’una temporada a l’APGCC, on ha pogut conèixer un altre angle de la cultura, entra a formar part de la gran família de l’AADPC.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta