Fotograma del film.

S’hi projecta el darrer ‘Hamlet’ de la  Royal Exchange Theater de Londres.

El teatre de Shakespeare i el cinema s’entrellacen en un dels molts homenatges que es realitzaran en commemoració del quart centenari de la mort de l’escriptor anglès. La Filmoteca puja al carro de les celebracions amb la projecció d’un dels Hamlet més comentats dels darrers temps, un muntatge de la Royal Exchange Theater de Londres que es podrà veure en pantalla gran el dia 29 de juny a les 17 h .

Es tracta d’un muntatge amb direcció de Sarah Frankcom i Margaret Williams amb alguns dels més populars actors de la present escena londinenca, entre ells Katie West, Barbara Marten, Peter Singh, Jodie McNee, Thomas Arnold, Ashley Zhanghaza i Claire Benedict.

Per a l’enregistrament van ser utilitzades un total de vuit càmeres, tot un desplegament de tècnica fílmica que respira cinema i aires de gran superproducció, amb la interpretació decisiva de l’actriu Maxine Peak en el rol principal. La pel·lícula dura 193 minuts; per tant, atesa la seva llarga durada, es projectarà amb una pausa de 15 minuts.

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta